torsdag 22 januari 2009

Abba singstar...

Vi köpte singstar mikrofoner och några skivor till familjen i julklapp :o) Jag var så noga med att det måste vara några skivor med svenska låtar på så barnen lätt kunde sjunga med, så vi köpte Svenska hits, Svenska hits schlager och Abba (som inte är på svenska).... Men de vill inte sjunga till de svenska låtarna, de vill bara sjunga ABBA :o) Provar att lägga in en video där de sjunger One of us


...Och här kommer Money money

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har aldrig testat singstar men det låter som att det är riktigt roligt. :)
Var rädd om dig.
Stor kram från Ulrika.

Marica sa...

Har jag verkligen sagt att jag aldrig ska ha barn!? De är ju så bra att man blir tårögd! (även om jag nog aldrig hört den där första låten förut... eller, i alla fall inte den versionen =)) Jag vill heeeem! Krama ungarna och hälsa Håkan och krya på dig!

Lady Di sa...

De är riktigt sköna de där tre! Haha... Felix verkar vara en riktig linslus förresten... hihi... tittar djuuuupt in i kameran! Fler filmer åt Wall-syskonen!!!!

Marica sa...

Tycker att det låter som att de sjunger om Stalin i första låten...? Är jag på rätt väg? ;o)

Lady Di sa...

FY FAN vad kul!!!! Asgarvade när jag lyssnade igen efter att ha läst din kommentar Marica "One of us is STAAALIN!" Hahaha.... ROFL!!!

Anonym sa...

:) Ååå va roligt att du är i gång igen med bloggandet. Har varit inne varje dag och kollat läget. Hoppas det är bättre med ryggen så du snart är tillbaka hos oss på jobbet :)

KRAM MARIE

Anonym sa...

Kikar in och önskar dig en skön fredagskväll och en härlig helg.
Stor kram till dig från Ulrika.

Anonym sa...

Haha, gud vad gulligt..de låter för sköna :-)
Ha en bra kväll :-)

Lady Di sa...

Haha, kan inte se/höra mig mätt på det här! DE får mig på bra humör varje gång...


Kram på er!