torsdag 29 oktober 2009

Födelsedag

Nu har Moa verkligen blivit firad i många dagar....

På lördag kom farfar och så hade Moa sitt allra första riktiga barnkalas med 10 kompisar, i två timmar var det full fart här hemma :o) De hade så roligt och hon fick så många fina presenter.

På söndag kom mormor, morfar och två kusiner -Johanna och Carola. Många fina paket idag med.

Måndag var det lugnt med gratulanter, jag jobbade halva dagen så barnen fick vara på dagis och fritids, men nu har vi höstlov tillsammans resten av veckan.

Tisdag-Födelsedagen, Håkan hade också tagit ledigt så vi var lediga hela familjen. Dagen började vid 05,00 när Felix vaknade, vid sex vaknade Jesper och Moa och Moa funderade på när vi skulle sjunga för henne, hon fick gå och lägga sig i vår säng och vid 6,30 sjung vi för full hals för henne :)
Efter paketöppningen satte de sig och pysslade innan det blev dags för frukost, Moa fick välja och då blev det risgrynsgröt. På fm kom Moas bästa vän Tilda och de lekte tillsammans några timmar, då passade vi på att kratta löv i trädgården för det var en underbar höstdag.
På em skulle Moa få bestämma mat och då blev det Mc donalds, roligt för vi fick tre olika böcker vi inte hade, till efterrätt blev det glass.

Onsdag en lugn slappardag, jag och Jesper spelar lite guitar hero :o)

Här kommer några bilder från dagarna i blandad ordning...

Moa med alla chokladbollar vi gjorde
Diamantslottet hon hade önskat sig
Får paket
Blåser 6 ljus
Mer paket
Öppnar paket på barnkalaset
Födelsedagsmorgon
Alla syskon nyfikna på paketen :)
Pyssel direkt innan frukost
Mat på Mc donalds
Födelsedagfin
Dansar

1 kommentar:

sara.t sa...

ser ut som att moa har haft en toppen födelsedag !!!