söndag 1 februari 2009

Vår lördag...

Jag som skulle fortsätta leta ny design till min blogg... har inte hunnit sitta vid datorn så mycket, så den här får duga ett tag :o)

Igår åkte jag, Håkan och barnen till Karlstad (hade ej någon barnvakt) för att köpa golv,tapeter,kakel och färg till köket. Var lite orolig att det skulle bli jobbigt för barnen, men de var så duktiga :o) Vi var i affären över tre timmar, inget gnäll, spring eller ovänskap, de satt och byggde lego eller bara var med oss, på slutet tröttnade de lite eftersom de var hungriga. Barnen fick välja mat... gissa vad de valde, hamburgare och strips fast det blev inte på Mc Donalds som de ville först utan på MAX... som tydligen hade en barndag för en tiger gick runt där inne och delade ut godis och ballonger så barnen blev jätteglada :o)

Sen fick de välja varsin sak för att de hade varit så duktiga när vi var i byggaffären.
Jesper valde en pysselbok men Pirates of the Carabien, Moa valde en pysselbok med Hello Kitty och Felix en målarbok med Bamse... Kul när de inte bara väljer leksaker.

Idag kommer farfar en liten stund innan han ska på dans, Jesper ska på kalas på badhuset mellan 13-15 och sen ska han på innebandy 17-18, vi andra ska bara vara hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

åhh vad skönt att få så mkt uträttat med barnen med! Det klart dom ska muntras upp då!

Snygg design!
Kram