måndag 27 oktober 2008

GRATTIS vår prinsessa MOA 5 år!

Morgonen började här i huset strax före halv fem då Felix vaknade, halv sex kom Jesper och kvart i sex Moa, men hon kissade bara och sa -jag går och lägger mig igen :o)
Strax före sex bar vi alla presenter upp för trappen och sjöng -Ja må hon leva, hon fick en massa presenter och hon verkar vara nöjd med allt. Jesper och Felix fick även de några små presenter. Håkan åkte på jobbet kvart i sju och sen har vi pusslat, pysslat, lekt med leksaker, spelat spel mm.

Vi har bestämt att den som fyller år får bestämma maten och Moa har idag beställt Makaroner med ketchup :o) men lovade att vi kunde få göra köttfärssås till också. Till lunch var vi till McD, Felix som inte riktigt har fått tillbaka aptiten efter han hade feber åt bara morötter, vi fick även med oss tre böcker hem (två olika denna gång)

Vill ni se några bilder?


Moa i sängen med endel av presenternaPrinsessaPrinsessa med handskar :o)Moa med presenterna, syns det att hon gillar allt med prinsessor och rosa?Pusslar


Det krånglar tydligen på blogger för nu kan jag inte få in fler bilder,inte i det här inlägget och inte i ett nytt heller. Provar senare om det går så får ni se lite fler bilder.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Grattis till lilla Moa :). Vilken fin prinsessan hon blev :).
Tycker det är så roligt och läsa det du skriver.
KRAM Marie

Anonym sa...

Prinsessa skulle det stå ju :)

Anonym sa...

Grattis! Vilka härliga bilder på en riktig prinsessa i farten!
Vad glad man blir av en sån tjej!
Kram,

Anonym sa...

Men åhh en sån liten vacker prinsessa! Känner så väl igen... *ler* Visst är det härligt! Fick hon en fjärilstårta i år igen då? Stort grattis i efterskott till Moa! Kram kram