söndag 26 oktober 2008

Tidig morgon och tidig kväll...

Skrev ju längre ner att Felix började bli sjuk, natten till lördagen hade han över 40 graders feber och var jättedålig :o(
näsan rann som bara den men det kom ingen hosta och ingen astma (tack), igår var han ganska medtagen, blev piggare när han fick alvedon, idag har han varit ganska pigg men har ingen riktig aptit än.

Farfar har varit här och gratulerat Moa, barnen blir så glada när nån kommer hit och hälsar på. Moa fick en docka som kan äta på en nappflaska, dockkläder, morgonrock, pyjamas och en tunika med tights. Hon är så nöjd och glad över dockan så den bär hon med sig hela tiden.
Felix är jätteledesen för han inte har någon nappflaska till sin bebis (docka) så det får nog bli en sån om han fortsätter att vara ledsen för det, han och Moa leker så bra tillsammans så det är roligt om han också kan mata sin bebis.

I morse var jag och Felix uppe vid 5-tiden, han var vaken en sväng vid 4 men somnade om, nu sover han redan sen snart en timme, när vi ändå var vakna så passade jag på att baka lite inför kommande kalas.

När barnen har lagt sig så ska vi blåsa ballonger och sätta upp lite överallt, kasta serpentiner och gå ut i garaget och hämta alla paket :o)
Ställa klockan för att hinna upp och sjunga för Moa innan Håkan ska på jobbet behövs nog inte i detta hus, vår väckarklocka heter Felix :o)

Inga kommentarer: